It's a girl!

Khloé Appelgren Soto, moster älskar dig! ♥

Stort X

Blir så irriterad på att folk ska ta min design på bloggen. Så mobbad. Kom på något eget? Och en sak till, lämna mitt liv, äckel stalker. Sedan hoppas jag att den som lämnade kommentaren på bloggen att jag skulle skriva blir nöjd nu :) 
 
Idag blev det frukost på sängen av amor. Sen klockan fem åkte vi till Ballbreaker i Gärdet för att bowla med hans syster och hennes kille. Bra avslutning på helgen. Iallafall imorgon är det skola som gäller sen ska jag och amor gå på jobb utbildning. Chao. 
 
Bilder nu från helgen!
Vill bara att alla Kimberlys läsare ska veta att jag vann på bowlingen fucka ur med strikes!!!! YES!! //Alexis

MY DAYS

Tisdag: Gick upp tidigt på morgonen för att följa med pappa till jobbet där jag sen träffade Alexis i Gärdet. Han passade dessutom på att visa vart han bodde innan, så gulligt. Efter det drog vi in till stan där jag köpte ett par träningsleggings som behövs nu när jag ska börja gymma med amor. Sedan åkte vi hem till honom och tog bara det lugnt. Senare på kvällen gick vi på bio och såg på filmen Skyfall.
 
Onsdag: Första dan i skolan efter jullovet. Sisådär fucking onödigt men aja. På lunchen åt jag med amor sen följde jag med honom till skolan där vi träffade vår vän Gea, som berättade att lektionerna var inställda så vi följde med henne till Gullmarsplan. Därefter åkte vi hem och myste sönder oss.
 
Torsdag: Vaknade innan väckarklockan ringde och försökte väcka amor men det gick ingen vidare, han är så söt när han sover, min underbara prins. Sen åkte vi till skolan och likadant idag - sisådär sjukt fucking onödigt! Efter skolan gick vi och åt lunch sen taggade vi hem. Nu passar jag på att blogga medan amor pluggar inför sin redovisning han har tills imorgon. Klockan 6 ska vi gå och träffa hans systrar för att umgås. 

2013 here I come!

2012 har varit en av det bästa och sämsta året i mitt liv. Så jävla mycket som hände förra året. Jag var så vilse i mig själv som person, visste direkt inte vem jag var. Vad min mening i livet var. Det fanns perioder jag bara ville låsa in mig i mitt rum och aldrig gå ut. Bara vara inlåst. Var så deprimerad och självständig. Som sagt sjukt vilse och förstörd inom mig. Mina föräldrar skildes, vilket påverkade mig väldigt mycket. Det var bara familjen som visste och personer nära till mig, men vad jag än sa hur jag mådde kunde man aldrig förstå känsla jag gick igenom. Det enda folk såg var ett stort leende på mina läppar men aldrig såret i mitt hjärta. 

Saker och ting började bli bättre, någonting oväntat hände. Blev kär i min bästavän, Alexis. Hela min värld förändrades helt plötsligt. Helt nykär och förvånad. Aldrig hade jag i tankarna att jag och min bästavän någon vacker dag skulle bli ett par, asså fatta hur overkligt det låter?! Iallafall för mig... Nu när jag tänker tillbaka kan jag inte fatta hur blind jag var som inte kunde se Alexis mer som en vän tidigare. Men han är så underbar. Min ängel. Mitt allt. Han gör mig så lycklig, så levande, så älskad. Han är så perfekt i mina ögon. Han är min enda. Idag har vi varit tillsammans i 2 månader, 2 veckor och 1 dag. 24 oktober 2012 datumet som förändrade mitt liv, som räddade mig. Vet inte vad jag skulle gå igenom nu om det här aldrig skulle ha hänt. Det här gör mig verkligen lycklig och jag vet att den känsla kommer jag aldrig vilja släppa. Han är mitt allt, mannen i mitt liv, så enkelt är det bara. 2012 är över nu! Det är nytt år, nya tag och nya mål med världens bästavän/pojkvän vid min sida. Siempre te amare, Alexis Zanzi ♥