Pasado pisado

Äntligen hemma! Det bästa som finns är att sätta sig ute på balkongen med datorn framför sig plus med en cigg i handen. Hur som helst åkte till stan men Rebecka var inte där eftersom hon och Miguel hade missat bussen. Gick till Kungsan och träffade Ricardo istället som var där med två andra tjejer. Vi chillade ett tag sen drog han och jag till donken där han bjöd på mat. Vi gick vidare till tc för att kolla ifall Rebecka och Miguel var på väg, vilket dem inte var. Dem missade grejen IGEN! Tillslut jag och Ricardo drog till donken i Slussen och bad Alexis att göra oss sällskap. Efter två timmar dök kärlekparet upp och vi alla drog till Rosario. Vi chillade där borta bara, jag var för det mesta med grabbarna och fick höra en massa killsnack, haha! Sen taggade jag, Ricardo och Miguel runt två tiden.  
 

Forza Italia


Oldie


Rålis

Imorgon ska jag träffa Rebecka klockan 5 och efter en stund dra till Rålis och träffa några andra. Det ska typ bli fint väder imorgon så vissa kommer typ bada där borta men aldrig att jag ska göra det, hahah HATAR att bada i Sverige. Har inte gjort det sen jag var liten. Aja ska försöka sova vilket kommer vara svårt, är lika pigg som en uggla. FML. 
 

Sommarkänsla


Yeah buddy

Var i stan idag med Rebecka för att lämna tillbaka hennes tröja. Sen så mötte vi upp en tjej som hade sönder Rebeckas vp och betalade för det. Sen på plattan var det folksamling där folk började dansa, fett roligt att se på. Efter en stund tröttnade vi på det så vi drog till Burger king och käkade. Vi började planera en massa saker som måste göras i sommar, såhäär taggade! 

Summer

Snart ska jag möta upp Rebecka i stan för att lämna tillbaka hennes tröja, sen vet jag inte vad som händer. Finns inte heller något intressant att berätta förutom att jag vill ha sommar på riktigt! Vart försvann värmen? Sommarkänslan? Fuck Sveriges sommar.  
 

Shoo bre

Skön att se att antal unika läsare blir bara fler och fler, fortsätt så! Hur som helst somnade klockan 9 på morgonen och vaknade 7 på kvällen utav att Soto kom in springades in i mitt rum och bad om att jag skulle ladda ner en film. Shoo bre var filmen han ville se. Måste bara säga fett synd för dem som gick och kollade filmen på bio, helt seriöst filmen sööööööööööööööööööööög. Hahahhaha vilket skämt säger jag bara.   

Te amo

Snacka om att jag har sömnproblem, har vänt på dygnet helt och hållet. Som tidsfördriv kollar jag som sagt på bilder och även videoklipp. Hahahaha den är här gjorde jag till min syster när hon fyllde år. Asså jag dör av garv varje gång jag ser den, hennes garv smittas verkligen av. Har inte världens normalaste storasyster, men här gick hon fan loss totalt.

Memories

Ligger fortfarande uppe med massa tankar i huvudet. Har inte gjort så mycket än att bara kollat på gamla bilder och läst mina gamla bloggar som väcker massor av minnen. Det är helt sjukt hur tiden går så fort och hur saker förändras på så kort tid. Allt från att livet var på topp till ett levande helvete. People changes, things goes wrong, shit happens and life goes on.

 

Michael Jackson

King of Pop, dina låtar & texter kommer alltid finnas bland oss alla. Rest in peace. 1958 - 25 Juni 2009. 
 

Fre & lör

 

Slussen

Torsdag: Vaknade runt 4 och kollade på Narnia som gick på tv. Hade planerat att gå till skolan för att lämna böcker och lite annat. Men nejnej va uppe till sent och somnade runt 9 på morgonen. Efter filmen såg jag att jag hade missade samtal och bombad med sms från Rebecka som försökte få tag på mig. Ringde upp henne och hon berättade att vi skulle till Alexis som hade grillfest i Slussen. Skit fint hus och finaste utsikten över Slussen! Det var as nice att träffa alla andra igen eftersom jag har varit inlåst hemma hela veckan och chillat sönder. Kl: 02:00 fick jag skjuts till centralen av Rebeckas pappa och tog nattbussen hem. Så är hemma nu och kollar på DH. Planerna tills imorgon är att träffa Rebecka klockan 3 och Grechi kanske kommer också. Saken är att vi är bjudna till en fest i Fisksättra men nu efter att ha pratat med Alexis så hade vi tänkt att fira midsommar hos honom istället. Sen sleepover hos Rebecka med Grechi. Menmen vi får se hur det blir. Tog inga bilder idag men imorgon kommer bloggen bli bombad utav bilder ifrån midsommaraftonen!
 
Peace

Yesterday


School's Out

Igår kväll: Åkte till Hökarängen för att se G som hade bal sen vidare till Sollentuna med R där det var festival. Träffade sen min syster senare och chillade. Festivalen var keff, sämst, onödig, tråkigt, barnslig, hemsk, dålig musik, dåliga Djs, dåliga artister osv. Allt var bara negativt med den festivalen förutom att man fick träffa folk som man inte har sett på hundra år. Sen vid tolv tiden åkte vi hem och jag fick fint sällskap hem med min barndomsvän G.


Idag: Har sovit bort hela dagen. Haha! Det är fucking sommarlov, pallar inte gå upp tidigt på morgonen, det går bara inte. Iallafall det var planerat att jag skulle på student mottagning men mådde inte bra för sånt. Har bara suttit i vardagsrummet med familjen, kollat på film och hjälpt pappa med sin nya iPhone.

Freedom baby

Frihet, frihet & frihet. Att ha sommarlov är det bästa som finns med att vara tonåring. Nu jävlar ska sommarlovet vara bäst på alla sätt. Ska verkligen ta vara på varje minut. Imorgon blir det stan sen balen i Hökarängen och sist men inte minst Club play festivalen. Chao pescao.