MOBILEN ÄR STULEN, ÄR SÅ FUCKING LACK! PALLAR INTE BERÄTTA, KOMMER TA BLOGGPAUS TILLS JAG FÅR MIN HEL NYA MOBIL NÄSTA MÅNAD. HORUNGE SOM TOG DEN, VARFÖR GÖRA MITT VÄRRE ÄN VAD DEN REDAN ÄR?! FML.

 

My day

Skolan rullade på bra, lunchen var nog det bästa med hela skoldagen! Mmm fucking god och saftig hamburgare med pommes. Tanken gör mig bara mer hungrig. haha. Efter skolan åkte jag till Slussen för att möta upp Alexis sen när vi skulle ta tuben till stan träffade vi på Rebecka och Lorena. Så vi taggade till Gallerian där Rebeckas kille var och kollade på skor åt Rebecka. Hon köpte tillslut vita Air Force. Efter det taggade resten hem så jag följde med Alexis för att köpa ett örhänge till honom sen åkte vi till Slussen igen och möte upp Christos. Vi taggade till Skarpnäck där dom hade fotbolls träning och jag kollade på. Efter det taggade vi tillbaka till stan och snackade om precis allt. Sen efter allt snack taggade jag hem. 

Enjoy


First day at school

Kom precis hem från stan där jag chillade med Nicole, Christos & Alexis. Asså hur lyckas jag? Har fucking dygnat och mina ögon orkar inte mer längre så jag ska försöka göra mitt bästa för att få inlägget att bli så intressant som möjligt. Första dan i skolan var helt okej men samtidigt överraskande. Träffade på en killkompis som berättade att han skulle börja i min klass och jag vet inte vad men det visades sig att det var en annan klass. Så förvirrande men iallafall. Vi gick och letade rätt på våran klassrum och allt har gjorts om, ny coach lärare, nya lärare i alla ämnen, nya ämnen (självklart) allt var bara så nytt. Kändes som att man började om ettan igen. Vi hade upprop, inget speciellt. Det enda som var värt med att gå till skolan idag var såklart att se alla igen och få sl-korten. Efter skolan kom Alexis och Christos till Fridhemsplan för att möta upp mig sen drog vi till stan där vi träffade Rebecka som var med några tjejer ifrån hennes klass. Vi taggade till gallerian för att kolla på skor åt Rebecka. Efter det taggade vi till Slussen en snabbis sen vart Rebecka tvungen att gå hem så jag, Alexis och Christos åkte till Skarpnäck och chillade där en stund. Vi gungade, planerade om nästa sommarlov, att vi och några till ska åka utomlands och fucka ur totalt i Spanien/Grekland jag vet inte vad. Menmen. Sen möte jag upp Nicole i meddis för att killarna skulle gå på träning. Vi käkade där med Noran, Este och två till. Vi chillade bara och sen taggade dom så killarna kom och möte upp oss i tc efter träningen. Nu ska jag skype:a ett tag med Alexis, hörs imorgon!

Gossip boys


When you truly care for someone, their mistakes never change our feelings because its the mind that gets angry but the heart still care.

 

Skype time


Videos


The voice'12

 

Family reunion!


Snabba cash 2


Chillar barca

Klockan är tre på morgonen och kan fortfarande inte sova. Har precis skype:at med Kilber som sjöng sin nya kärleks låt till mig, såhär fin låt! Iallafall... Gossip Girl har fan blivit min nya räddare och drog så ska ta och se på det. Började följa serien nu i veckan och har redan sett klart på hela säsong 1. Säsong 2 here we come. 
 
 
 
 

ons & tors

Onsdag: Åkte in till stan för att möta upp Giovanni, Alexis & Lorena. Vi skulle gå och kolla på Rebeckas dansuppvisning på Ung08, men icke sa nicke, vi kom försent och hann inte se något alls. Så vi chillade och träffade Rebeckas nya kille Felix. Sen träffade vi fler och fler folk. Vi gick fram och tillbaka till donken och Ung08 för vi var hungriga. Vi kollade på när killarna spelade basket och chillade bara. Senare på kvällen kom min syster och Soto förbi en snabbis sen taggade alla hem.
Torsdag: Möte Rebecka i tc runt sex tiden och gick till hennes kille och träffade dom andra. Sen chillade vi donken och gick runt och donken igen vid Hötorget där vi väntade på Christos och Alexis. Sen drog vi igen till Ung08 där killarna fick träffa Rebeckas nya kille. Sen började vi alla spela basket sen blev det match och det blev nästan bråk med några dom körde imot. Knas! Sen taggade alla hem.
Imorgon: Ska jag chilla Ung08 igen och senare på kvällen gå på bio med min syster, Soto & Giovanni. Vi ska gå och se på Snabba Cash 2, jag som har längtat så mycket över att få se den filmen, den kommer säkert vara skit bra, hoppas det iallafall!

New

Ny duschad brud, känner mig som en ny människa! Silkeslena ben, mitt hår luktar blommor, känner mig så fräch. Imorgon ska jag försöka hinna färga mitt hår och sedan dra in till stan för att träffa några och kolla på när Rebecka ska uppträda på ung08. Mer vet jag inte vad som händer imorgon, tar det som det kommer liksom, no stress. Sen vill jag också bara säga hur patetiska/omogna folk kan vara, fucking dagisnivå. Det sista jag vill se är ditt ansikte bitch. 

Mis hermanos

Hola! Det var ett bra tag sen jag uppdaterade bloggen. Mycket, mycket, mycket har hänt. Sista veckorna av sommarlovet har spenderats med dom bästa. Min efterlängtande vän har kommit tillbaka hem från Spanien och alla samlades hemma hos Alexis och även firade Lorenas födelsedag. Sen har man varit på Rålisfestivalen och kollat på tunga Kilber som sjöng och några andra. Har chillat vårberg, chillat araba, chillat lokalen i vårberg (haha vår nya lägenhet kan man nästan säga). Bara haft det sjukt bra. 
 

Videos


Vårberg