Blåsut


ENJOY


Birthday - Yesterday

 

It's my birthday!

Jag hatar födelsedagar! Speciellt när det gäller onödiga ålder som tillexempel 17 år. Inget händer, man är inte ens mydig för man måste vänta ett helt år för att bli 18 år vilket betyder frihet, såhär deprimerande. Dessutom att för varje år som går blir man bara äldre och äldre, vilket jag hatar! Vill vara ett barn/ungdom livet ut, vill vara liten igen. Ju äldre man blir desto mer problem blir det och mer ansvar, vill vara young and wild and free livet ut. P.S dom som har mig på facebook gratulera inte, för att blockerat som man inte kan. Ha en bra dag.
 

This is my pippi

Klicka här för att fatta!

Sólo pienso en ti


Skype time


Bend over


Copa de Chile 2012

Ohaaa säger jag bara, det var ett bra tag sen vi sågs. Har för det mesta bara sovit bort hela veckan fram tills på fredagen då jag drog ut på fest med Nicole och Dominique i Skärholmen. På lördag skulle jag dra ut men pappa lät inte mig så stannade hemma istället. Åkte till filmkväll för att hyra filmer och köpa godsaker. Idag (söndag) följde jag med pappa till Fittja med Soto och Kim för att se dom spela fotboll. Träffade folk där sen kom Christos och Nicole. Efter det åkte jag hem för att fortsätta se klart på filmerna vi hade hyrt och nu är det bara en film kvar som vi sparar tills imorgon.
 

Utegångsförbud

Igår fick jag utegångsförbud pågrund av att jag inte har sovit hemma på flera dagar och pappa fick nog. Han är så rolig asså, han frågar mig normalt vad jag ska göra idag sådär och jag berättar sen kommer han med sin tyvärr du ska ingenstans, hahahahaha jag dog av garv och han var helt seriös jag ba du driver han ba nej. Pallade inte göra värsta scenerna så jag ba okej så jag sov bort hela dagen och vaknade ett på natten och har kollat på en massa filmer sen dess. Det dåliga med utegångsförbudet var att jag inte kunde följa med Alexis och se honom ta tungpiercing, men icke sa nicke. 
 

Weekend

HOME SWEET HOME. Har inte varit hemma sen i fredags och det är anledningen till varför min uppdatering på bloggen har sugit kuk. Det är mycket som har hänt och pallar inte berätta så låter bilderna tala för sig sjävla. Peace out mina unika läsare ♥

Can't sleep

 

Today


Älvsjöbadet


Chillar kanten

Drog till Jakobsberg och möte upp Christos sen träffade vi Rebecka och Alexis efter frisören. Efter det chillade vi kanten i Jakan och tjockade oss med choklad och slush. Efter det drog vi in till stan och chillade kanten där en stund sen åkte vi till Zinkensdam och åt på donken. Sen gick vi till ett berg och chillade kanten där med Nicole, Melissa, Grechi och Sebastian. Efter det drog vi till donken igen och åt. Nu är jag hos Ricardo med Christos och Alexis. Vi ska chilla kanten punkt slut. 

Update

Söndag: EM final, vad mer behövs sägas? Kvällen spenderades i Norra bantorget med Rebecka, Nicole, Melissa, Karenn, Esteban, Christos, Alexis, Marco och Sebastian. Spanien vann igen och det betyde att Christos vart tvungen att gå med bara kalsonger från Norra bantorget till plattan. Videon på det ser ni här nedanför. Efter det hypade vi sönder oss vid fontänen med alla andra spanjorer. 
Psykos bild. Hello Kitty bollen ska föreställa mig, så jaa en bild på mig och Christos. 
Jag och Rebecka är dem största inbjudarna som kommer till EM finalen med en flagga från sitt hemland. Vi hype:ade sönder med spanjorerna vid fontänen och hyllade våra länder. Viva Chile ♥
 

 
Måndag: Jag, Rebecka, Nicole, Christos, Alexis och Christos kompis åkte till Märsta. Haha inga kommentarer, vad som hände i Märsta/Sigtuna/landet/helvetet stannar där punkt slut.
Tisdag: 5 på morgonen rullade vi hemåt så jag och Rebecka drog till Scandic Victoria Tower i Kista för att käka frukost helt gratis. Senare på dagen ska jag följa med Alexis och klippa hans hår här i Jakobsberg. 
 

Enjoy


Lördag

Dagen började helt okej. Vaknade ungefär runt tre tiden utav att världens underbaraste brorsdotter ville komma in i mitt rum och vara med mig. Chillade hela eftermiddagen med familjen med en grill och spelade lite tennis, hoppa studsmatta osv. Sen på kvällen messade Rebecka mig och ville hitta på något så jag hoppade snabbt in i duschen. Vi skulle träffa Alexis, Melissa och Christos som var redan i Älvsjöbadet men jag mötte upp dem i Farsta för att sen dra vidare hem till Sebastian i Farsta Strand. Vi käkade italienska mat, haha! Sen kollade vi på skräckfilmer och lite mer. Vi var uppe hela natten och hype:ade sönder inför EM finalen ikväll. Vi har värsta planerna! Aja tillslut somnade alla nio på morgonen sen runt elva taggade jag och Rebecka hem.